Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling

Petra en Gabrielle van VerLang trainingen weten wat het is om coördinator buurtbemiddeling te zijn: wat je tegenkomt onder andere rond financiering, samenwerking met verwijzers, het verbinden van een team vrijwillige buurtbemiddelaars en de inbedding in je eigen organisatie. Wij willen onze collega’s dan ook graag ondersteunen met VerLang trainingen.

Zo bieden wij  trainingen voor de (nieuwe en ervaren) coördinatoren buurtbemiddeling over de aspecten van het vak van coördinator aan, en kunnen we handvatten bieden voor het organiseren van een goede en constructieve verwijzersbijeenkomst of teamavond.

Bijeenkomsten voor verwijzers

Als geen ander weten we wat het is om verwijzers te betrekken en er voor te zorgen verwijzers mee te krijgen in de methodiek van buurtbemiddeling  Een verwijzersbijeenkomst kan een goed instrument daartoe zijn. Als coördinator wil je tijdens zo’n bijeenkomst in de verbindende rol zitten en tijd hebben voor je gasten. VerLang trainingen levert daarom maatwerk en wij vullen deze bijeenkomst in naar jouw wens, zodat jij als coördinator optimaal kunt netwerken en  de boodschap helder en positief overkomt.

MEER INFORMATIE OVER VERWIJZERSBIJEENKOMSTEN OF DE “PUNTJES OP DE I-MAIL”?

“Puntjes op de i-mail”

Onze ‘puntjes op de i-mail’ © met alle tips om de bemiddelaars weer op scherp te zetten zijn een mooi middel om de belangrijke items van buurtbemiddeling op een ludieke, positieve en prettige manier onder de aandacht te brengen van de bemiddelaars. Deze kant en klare e-mails kun je zo doorsturen naar je team.  Als coördinator kun je makkelijk  een abonnement nemen op onze ‘puntjes op de i-mail’ ©. Je schaft deze eenmalig aan en krijgt tweewekelijks een mail met desgewenst je eigen logo die je zo door kunt sturen naar je teamleden.

‘Puntjes op de i’  verdiepingstraining van de basisvaardigheden van de buurtbemiddelaar

Buurtbemiddelaars die nog maar net of al langere tijd bemiddelen verliezen soms wel eens de basis uit het oog. Met deze training worden de vaardigheden, praktische werkafspraken en zaken rondom de onderlinge samenwerking  weer eens goed opgefrist. Als je deze training inkoopt, krijg je een jaar lang gratis onze ‘puntjes op de i-mail’ © erbij.